Egostrippen e-Card versturen

Verstuur gratis een
inspirerende eCard

Er worden op dit moment heel wat ego’s gestript in Nederland. Ben je benieuwd hoe deelnemers aan seminars, trainingen, persoonlijke coaching en netwerkbijeenkomsten egostrippen ervaren? Hier delen zo hun persoonlijke ervaringen met je.

Wil je zelf een reactie aan ons doorgeven? Dit kan door middel van het invullen van het reactieformulier of door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ook is het mogelijk om een recommendation te plaatsen op LinkedIn.

 

“Rick opende de eerste studiedag van de nieuwgevormde sector Curio economie & ondernemen. In Breda kwamen ongeveer 220 professionals uit het middelbaar beroepsonderwijs bij elkaar om elkaar te leren kennen, om workshops te volgen of om in gesprek te gaan. Het was de start van een nieuwe samenwerking.

Rick gaf met zijn lezing een nieuwe, prikkelende kijk op samenwerken, die ons door de dag heen bleef inspireren en scherp hield. Maatwerk met precies de juiste toon die iedereen pakte, met humor die ook écht om te lachen was, en met reflectieve momenten die nog even doorwerken. Authentiek en spot-on. Van harte aanbevolen."

Remko Ouwehand - Directeur Economie en Ondernemen, Curio

Bron: LinkedIn

 
Remko Ouwehand
 

In deze film zie je Rick in actie. Daarnaast hoor je ook de verwachtingen en reacties van een aantal deelnemers. Benieuwd?

Egostrippen | 'Groeten met moeten!'

Rick van Asperen - Egostripper

 
Egostrippen
 

“Rick was bij ons key-note spreker op het event Samen Vitaal. Voor dit event, georganiseerd in samenwerking van vier grote partners, waren wij op zoek naar een spreker met een sterke dynamiek en interactie, die de boodschap enthousiast en met kritische noot kon overbrengen. Dit hebben wij zeker in Rick gevonden. Hij heeft van begin tot eind met ons meegedacht en ook het contact verliep heel soepel. Bedankt Rick voor je enthousiaste bijdrage en bedankt voor het inspirerende boek en de grappige sleutelhanger. Deze gaat in de toekomst veel verwarring en gênante momenten voorkomen ;-)."

Ria Outshoorn - Marketing consultant/Community manager a.i., Mindcampus

Bron: LinkedIn

 
Ria Outshoorn
 

“Ik heb zeer goede ervaringen met Rick. Hij weet goed de mens te raken en uit te dagen. Empatisch, respectvol en betrokken."

René Gomersbach - Directeur Bedrijven, Rabobank Westland

Bron: LinkedIn

 
René Gomersbach