Egostrippen e-Card versturen

Verstuur gratis een
inspirerende eCard

Er worden op dit moment heel wat ego’s gestript in Nederland. Ben je benieuwd hoe deelnemers aan seminars, trainingen, persoonlijke coaching en netwerkbijeenkomsten egostrippen ervaren? Hier delen zo hun persoonlijke ervaringen met je.

Wil je zelf een reactie aan ons doorgeven? Dit kan door middel van het invullen van het reactieformulier of door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ook is het mogelijk om een recommendation te plaatsen op LinkedIn.

 

"Rick heeft voor de afdeling een presentatie gehouden over Egostrippen. Hij heeft ons laten oefenen met anders kijken en het uitstellen van je oordeel. Het was een heel leuke en leerzame bijeenkomst met veel interactie."

Marja de Koning - Gemeente Zoetermeer, Senior medewerker planning & control

Bron: LinkedIn

 
Marja de Koning
 

In deze film zie je Rick in actie. Daarnaast hoor je ook de verwachtingen en reacties van een aantal deelnemers. Benieuwd?

Egostrippen | 'Groeten met moeten!'

Rick van Asperen - Egostripper

 
Egostrippen
 

"Afgelopen dinsdag was al weer de vierde keer dat we Rick welkom mochten heten bij Rabobank Noord en Oost-Achterhoek voor de bijeenkomst “Geen opvolging, wat nu?’ Rick ging op zijn enthousiaste en prikkelende manier met onze agrarische ondernemers in gesprek. Met zijn vaardigheden laat hij klanten inzien dat er meer manieren zijn om naar je onderneming/ondernemingsvraagstukken te kijken. Dit was de vierde keer dat we deze sessie deden met een groep agrarische klanten. Overal hebben onze klanten dit als verfrissend en positief ervaren. Stilstaan en praten over je eigen dromen en wensen die je nog hebt, als nieuwe stip op de horizon. Waardoor je los komt uit de dagelijkse sleur als de zekerheid van je bedrijf ingrijpend veranderd. Rick dank voor je bijdrage en ik hoop je snel weer te ontmoeten bij de volgende sessie. "

Martin Slotboom - Rabobank Noord-en Oost-Achterhoek, Accountmanager Food & Agri

Bron: LinkedIn

 
Martin Slotboom
 

"Voor onze bijeenkomst van de Ondernemerskring Zwartsluis zochten we een boeiende spreker. En dat is gelukt! Rick van Asperen mag dan misschien nog geen BN-er zijn, maar hij weet als professional van begin tot eind de aandacht van alle aanwezigen vast te houden. Hij neemt zijn publiek op dynamische wijze mee, inspireert ze tot interactie en bewerkstelligt verrassende inzichten middels een aantal leuke onvergetelijke spel-elementen. Een groot pluspunt is de mate waarin hij zich vooraf verdiept in de doelgroep en de aansluiting die hij daardoor weet te creëren bij de aanwezigen. Dat getuigt van een gedegen voorbereiding, interesse en passie voor zijn sprekersvak!"

Jeroen Troost - Tamek Accountants B.V., Accountant-Administratieconsulent

 
Jeroen Troost