Egostrippen e-Card versturen

Verstuur gratis een
inspirerende eCard

Speed'eten

Fysiek en geestelijke gevoed worden én andere mensen ontmoeten dat is de intentie van speed’eten. Speed’eten is een gelegenheid om te ontmoeten en te ont-moeten. Je moet niets waardoor je de tijd kunt nemen anderen beter te leren kennen.
Je gaat uiteindelijk niet alleen met een volle maag naar huis, maar ook met een dosis inspiratie en nieuwe waardevolle contacten.

Ontmoeten en eten

Leer jezelf, je collega’s of nieuwe contacten op een ontspannende en ongedwongen wijze beter kennen. Aan tafels tot acht personen worden tijdens het eten onder begeleiding van een egostripper diverse actuele persoonlijke of bedrijfmatige thema’s besproken. Ook kun je met elkaar filosoferen over hele andere onderwerpen. Door de wijze waarop we dit met elkaar doen, worden de ego’s gestript.

In het blauwe kader zie je wanneer de volgende speed’eten bijeenkomst gepland staat. Ook verzorgen wij deze bijeenkomsten in company.

Kom ook Speed'eten


Wanneer en waar?
Op 31 maart jl. heeft de meest recente speed'eten plaats gevonden. Wij zijn op dit moment op zoek naar een geschikte datum en locatie voor de volgende ontmoeting. Wil je ook een keer aanschuiven? Laat ons dit dan weten via ons contactformulier.